آسیب شبکه های اجتماعی
ه گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اهواز نوین، سرهنگ رحمان موسوی معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان در خصوص اقدامات پلیس برای مبارزه با جرایم سایبری اظهار کرد:پلیس فتا برای مقابله با حملات و تهدیدات سایبری متخلفان را شناسایی و به مراجع قضایی معرفی می کند.
وی افزود: تاکنون بیش از ۸۰ درصد پرونده هایی که در پلیس ناجا تشکیل شده منجر به بازیابی حق شاکیان و برخورد با متهان شده است.از سویی دیگر اداره آموزش همگانی و مشارکت عمومی ناجا اقدام به برگزاری کارگاه های آموزش های همگانی برای اقشار مختلف می کند.
سرهنگ موسوی تصریح کرد: نوجوانان و جوانان بیش از سایر گروه های سنی در معرض آسیب های اجتماعی قرار دارند به همین جهت ناجا برای ارتقاء سطح آگاهی ، کارگاه های آموزشی ویژه ای در مدارس، دانشگاه ها و ادارات برگزار می کند و مردم نیز از کارگاه های آموزشی استقبال خوبی کرده اند.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان افزود:متاسفانه قربانیان آسیب های سایبری از تمام اقشار مردم با منصب ، سن و جایگاه های مختلف اجتماعی را در بر می گیرد از این رو باید اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهند.
سرهنگ موسوی با اشاره به شایعه پراکنی در فضای مجازی گفت:ماموران پلیس فتا با رصد مستمر فضای مجازی، افرادی را که در شبکه های اجتماعی اقدام به انتشار تصاویر مشوش اذهان عمومی و مطالب کذب می کنند را شناسایی کرده است.
وی افزود: برخی از افراد با احضار و گرفتن تعهد آزاد و برخی دیگر بعلت حجم بالای تخلفات در حوزه امنیتی و ایجاد التهاب در جامعه به مراجع قضایی معرفی شده اند.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان درخصوص توصیه به کاربران شبکه های اجتماعی بیان کرد:نسبت به انتشار مطالبی که صحت آنها موثق نیست اقدام نکنند و سوژه های خبری را از منابع اصلی رسانه های رسمی پیگیری نمایند.
سرهنگ موسوی با اشاره به کاهش باندهای سرقت در اهواز اظهار کرد:پلیس ناجا در سال جاری موفقیت های مطلوبی در جهت انهدام و متلاشی ساختن باندهای سارقین در شهرستان اهواز داشته که همین امر باعث کاهش جرم در شش ماهه نخست سال ۹۴ نسبت به مشابه سال های قبل شده است.